top of page

Rich Snippets Nedir?

Rich Snippets'lar, web sayfası bilgilerinizin Google sonuçlarında görüntülenme biçimini değiştirmenin bir yoludur. İnceleme Rich Snippets'i muhtemelen en sık görülen Rich Snippets'tir. Yıldızlar bazı arama sonuçlarına böyle girer. Ekmek kırıntıları, etkinlikler, yazar, videolar, derecelendirmeler ve yorumlar vb.Gibi çeşitli farklı snippet'ler vardır.

Rich Snippets'ler doğası gereği makine tarafından okunabilir. Bu, yanıltıcı snippet'lerin #Googlebot tarafından kolayca algılanabileceği anlamına gelir . Bu nedenle Rich Snippets'lerin bahsettikleri sayfanın içeriğini doğru bir şekilde tanımlaması gerekir. Güvenilmez veya yanıltıcı işaretleme veya içerik Sahte incelemeler yayınlamak veya sahte derecelendirmeler gibi sahte bilgiler vermek #Google tarafından cezalandırılır. Bu tür yanlış bilgiler içeren zengin snippet'ler gibi biçimlendirme kullanmak Google tarafından cezalandırılmanın hızlı bir yoludur.

Google'ın açıkça belirttiği şeyler kötüye kullanım olarak kabul edilir Kullanıcılara hiçbir şekilde görünmeyen içeriği işaretleme. Sahte incelemeler veya bir sayfanın odağıyla ilgisi olmayan içerik gibi alakasız veya yanıltıcı içerik işaretleme.

Sonuç Rich Snippets bilgileri doğru olmalı ve kullanıcıları yanlış yönlendirmemelidir.

bottom of page